CEA mai in Voga nuanta de Saten se anunta a fi nuanta de par obtinuta printr-un amestec de Saten ciocolata si nuante cu subtonuri subtile de MOV. Este nuanta de par MOV ciocolatiu, conceputa pentru prima Data la New York de catre Hannah Eldeman si Care intr-un timp extrem de scurt si-a castigat popularitatea, fiind adoptata de cele mai influente fashioniste de PE Pinterest si Instagram. Aceasta culoare a parului este potrivita numai pentru blonde, iar daca sunteti o bruneta, procedura de decolarare a parului este pur si simplu inevitabila. Culoarea se dovedeste a fi blanda, pastelata, iar imaginea insasi devine usoara si speciala. Aceasta nuanta i se potriveste Oricui: Nuanțele de păr pentru toamnă-iarnă 2018-2019 reușesc să armonizeze toate gusturile și satisfacă chiar și cele mai capricioase preferințe: “toamna aceasta este spectaculoasă în CEEA CE privește coloristica părului, iar nuanțele propuse sunt romantice, vibrante și misterioase deopotrivă. Nuanțele de păr pentru toamnă-iarnă 2018-2019 propun un COLORIT diversificat, în nuanțe Calde. Sunt în Trend șatenul, însă acel șaten Care aduce cu Culoarea scorțișoarei, arămiul, roșul-cărămiziu, blondul caramel, blondul alună sau blondul miere. De exemplu, pentru sezonul toamnă-iarnă 2018-2019, rădăcina poate să fie un șaten caramel și lungimea un blond miere sau un blond alună. De asemenea, putem realiza un balayage PE arămiu, cu un șaten PE nuanțe de scorțișoară la rădăcină și un blond cu reflex orange PE lungime. În cazul unui ombre, recomand pentru acest saison nuanțe ciocolatii la rădăcină și un blond beige la vârfuri. O culoare potrivita de par este capabila sa schimbe complet imaginea. Culorile de par la Moda en 2018 vor face tenul mai Luminos si vor MLI nuanta ochilor.

Culorile de par monocromatice Tin de trecut acum acestea fiind inlocuite de o multime de variatii, tehnici Noi, pe care le vom décrire Cat mai detaliat in cele ce urmeaza. E timpul să renunți la coafurile banale în Stil ombre! În schimb, alege bobul pentru a ieși în evidență în acest an cu această Tehnică de colorare! Astazi, blondele au multe optiuni de vopsire a parului, care vor Arata élégant, se vor adapta nuantei tenului si nu vor Altera STArea de Spirit. Cele mai populare nuante de blond pentru 2018 sunt: partea cea mai Bună la părul ombre este că poate fi o alegere excelentă pentru femeile cu părul șaten, Dar și pentru Brunete. De obicei, această Tehnică de colorare este folosită pentru a reîmprospăta brunetele. În acest caz este nevoie de mai mult timp și effort pentru a colora nuanțele întunecate ALE părului. Rezultatul însă merită tot efortul. Coafura anului, potrivită pentru orice Tip de păr acesta are suficiente motive de a fi indragit: Arata destul de Elegant, stralucind in tonuri Reci si Calde in acelasi timp. Blondul caramel este potrivit pentru orice nuanta a tenului: paloare Aristocratica sau Bronz auriu sexy.

Caramelul este potrivit pentru femei de orice varsta. Mai mult, dans acest saison puteti opta pentru combinarea acestora in orice cantitate: puteti Evidentia una sau doua suvite, Puteti folosi TEHNICA de decolorare sau ombre. Nuanțele de păr pentru toamnă-iarnă 2018-2019 par desprinse întocmai dintr-un tablou de Sezon, purtând în ELE culorile frunzelor tomnatice, Dar și gingășia razelor melancolice de Soare. Pentru a afla care sunt tendințele sezonului de toamnă-iarnă 2018-2019 în Materie de Culori pentru păr, AM depășit ușor granițele hairstylingului și am stat de vorbă întocmai cu un Colorist, un Adevărat Pictor, dar nu de tablouri, ci de păr. Anne Colorist, PE numele său Ana Maria Căldăraru, ne-a dezvăluit cu Lux de amănunte care sunt nuanțele de păr pentru toamnă-iarnă 2018-2019. Înainte de a ne supune orbește tendințelor, este recomandat să alegem ACEA Culoarea de păr care ne Pune în evidență trăsăturile, care ne avantajează. EI bine, în funcție de nuanțele de păr pentru toamnă-iarnă 2018-2019 care sunt la modĂ, Anne Colorist ne oferă Naomi sfaturi pentru a ne alege Culoarea potrivită: «trăsăturile feței, Culoarea ochilor şi pigmentul pielii sunt primele indicii pe care trebuie să le luăm în calcul pentru a obține nuanța potrivită.

Categories
  • No categories